Bloemen Zijde Trouwboeket Bloemen Bruiloft

Bloemenzijde

Een bruiloft en bloemen. De mooiste dag van je leven wil je zo fleurig mogelijk invullen. Bij Bloemen Zijde is een huwelijksboeket meer dan een bloem decoratie; wij maken van een huwelijk een bloemen bruiloft. We zijn niet alleen goed in het maken van een passend bruids boeket, maar verzorgen ook met plezier de corsages, zaalversieringen en auto-aankleding. Bloemen Zijde verhuurt maar verkoopt uiteraard ook, zodat je je bruidsboeket bij je koperen bruiloft gewoon weer tevoorschijn kunt halen!

Bij Bloemen Zijde maken we uiteenlopende trouwboeketten van allerlei kleuren en in uiteenlopende stijlen. Of je bruidsboeket nu klassiek of modern moet zijn, tijdloos is het altijd! Zijden bloemen gaan immers een huwelijk lang mee. Geef ons dus gerust je wensen door. Heb je ook al nagedacht over de corsages en de bloemen op de auto('s)? Bloemen Zijde heeft erg veel oplossingen!

 

Bloemen Zijde bruids boeket

Bloemenzijde

Je trouwboeket gewikkeld in wit lint? Of kies je voor een gewaagd blauw dan wel chique paars accent, dat behalve in de bloemen ook in de aankleding terugkomt? Ga je voor kleine of juist uitbundige corsages in dezelfde kleur of toch allemaal wel een beetje verschillend, maar tegelijk voortbordurend op een vast thema? De tafelversiering in speciale mandjes? Of wil je liever die mooie kleine goudkleurige vaasjes? Bloemen Zijde maakt van je huwelijk een bloemen bruiloft. Bijna alles is mogelijk en wij proberen het naast mooi en origineel ook nog eens betaalbaar te houden. Kopen of huren? Het kan allebei! Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te kijken hoe Bloemen Zijde je wensen het beste kan realiseren. Doe het nu!

 
 

Huwelijksboeket bloemen zijde