Bloemen Zijde Abonnement

Bloemenzijde

Hoeveel geeft u per jaar uit aan bloemen voor uw bedrijf? Als we uitgaan van 15 euro per boeket dat gemiddeld anderhalve week staat, kost u dat aan materiaal dus al ruim 500 euro. Tel daar de tijd bij op, die uw medewerker kwijt is om de bloemen te halen en daarna op de vaas te zetten en u zit al gauw op het dubbele. Let wel: dat is dan maar voor één plek, waar u bloemen neerzet. Hoeveel heeft u er? Want wanneer u uw bedrijf op meer plaatsen wilt laten opfleuren met bloemen, loopt uw kostenpost voor dat representatie-onderdeel gauw op naar duizenden euro's per jaar.

Maar gelukkig kan het anders! Gemakkelijker en veel goedkoper. Efficiënter met minimaal behoud van kwaliteit tegen flink lagere kosten. Bloemen Zijde biedt uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor een paar tientjes per maand. U krijgt dan van ons een bloemstuk of boeket, dat we vervolgens iedere maand omruilen voor een ander exemplaar. U heeft dus altijd de zekerheid van een bloemenplaats die er gegarandeerd het hele jaar representatief uitziet en maandelijks wordt ververst, zonder dat u er omkijken naar heeft. En wanneer u op dezelfde locatie nog meer bloemenplaatsen heeft, kan uw voordeel verder oplopen, aangezien we voor ieder volgend abonnement op hetzelfde adres een lagere prijs hanteren.

 

Bedrijven zijden bloemen

Bloemenzijde

Zijden bloemen zijn een prima alternatief voor verse snijbloemen. Zeker wanneer ze er altijd mooi uit moeten zien, zijn ze in het voordeel! De prachtige schalen, vazen en manden doen de rest. Bloemen Zijde kleedt haar boeketten en bloemstukken bovendien uiterst smaakvol aan, zodat representativiteit gegarandeerd is. Ga gewoon de uitdaging eens aan en overtuig u van de uiterst aantrekkelijke prijs/kwaliteit-verhouding van de verschillende boeketten van Bloemen Zijde. Neem nu vrijblijvend contact op.

 
 

Bloemen Zijde zakelijk abonnement